Două accidente în Adjud, cu trei persoane rănite

0
83

Un bărbat a fost lovit de o autospecială, vineri dimineaţă, iar două femei au fost rănite uşor, câteva ore mai târziu, în două accidente rutiere petrecute în Municipiul Adjud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea:
     La data de 26 februarie a.c., ora 08.55, în municipiul Adjud, un bărbat de 60 ani, din localitate, în timp ce conducea o autospecială nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers la stânga, acroşând cu partea dreaptă faţa un moped condus regulamentar de un bărbat, de 57 ani, care efectua depăşirea neregulamentară a autospecialei într-o intersecţie nedirijată. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului.
     La data de 26 februarie a.c., ora 09.57, în municipiul Adjud, un bărbat, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,OPRIRE” intrând în caolizune cu alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului a rezultat rănirea uşoară a două femei, ambele pasagere în autoturismul vinovat de producerea evenimentului.
În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili vinovăţiile şi măsurile legale.