Dosare penale pentru conducerea de autovehicule fără permis

0
256

La data de 07 septembrie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un tânăr de 21 ani din comuna Poiana, județul Galați, în timp ce conducea un motociclu, pe DJ 252, în comuna Ploscuțeni, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 La data de 07 septembrie a.c., ora 19.47, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat o tânără de 18 ani din comuna Andreiașu de Jos, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2M, în comuna Andreiașu de Jos, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 08 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 10 august, a.c., un tânăr de 21 ani din localitate, fără a deține permis de conducere, a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în timp ce conducea un autoturism pe DC 22 în cartierul Burcioaia, din municipiul Adjud. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 08 septembrie a.c., ora 13.15, polițiștii din Ruginești au oprit în trafic un tânăr de 17 ani din localitate, care conducea un moped cu număr de înregistrare confecționat artizanal. În urma verificărilor polițiștii au stabilit că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Vrancea