Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

0
159

La data de 3 martie a.c., ora 19.18, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cezar Bolliac iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 4 martie a.c., ora 4.55, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,47mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

 

La data de 4 martie a.c., ora 3.45, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,42mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. (sursa: IPJ Vrancea)