Dosare penale pe numele unor tineri prinși în trafic: unul era sub influența drogurilor, altul nu avea permis de conducere

0
268

La data de 10 aprilie, ora 20:30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat în trafic, pe Drumul Județean 205E, în comuna Vizantea Livezi, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din localitate, iar în urma efectuării unui test preliminar la Spitalul Panciu, rezultatul a indicat valoare pozitivă la substanța THC (cannabis). În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 10 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală 9 Odobești au depistat în trafic, pe strada Izvorului din comuna Mera, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 23 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)