Dosare penale pe numele șoferilor prinși băuți în trafic

0
202
DrunkDrive

La data de 2 septembrie a.c., ora 655, a fost depistat un bărbat, din comuna Vârteșcoiu, în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din municipiul Focșani, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data  de 2 septembrie a.c., ora 705, a fost depistat un bărbat, din municipiul Focșani, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focșani, având o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost  întocmit dosar penal.

La data de 03.09.2019, ora 0120, polițiștii Secției de Poliție Rurală Adjud au oprit pentru control pe raza comunei Homocea un autoturism, care era condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Panciu. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, în vederea recoltării a două mostre de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)