Dosare penale la regimul rutier

0
73

La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M, sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,53 mg/l în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot ieri, la ora 20.40, polițiștii Biroului Rutier Focşani au oprit în trafic un moped condus de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Cârligele, pe DJ 205B, în localitatea Cârligele. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

Un alt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat la ora 22.50, de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului, respectiv 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Vrancea