Doliu în învățământul vrâncean

0
1260

La sfârșitul acestei săptămâni, rudele și colegii au anunțat trecerea la cele veșnice a Claudiei Bleandă, educatoare la Grădinița Nr. 1 din Cartierul Sud din Focșani. Claudia Bleandă era profesor pentru învățământul primar și preșcolar. Împlinise de curând 46 de ani și era iubită și apreciată de copii, părinți și colegi deopotrivă. Din păcate, ea a pierdut lupta cu o suferință necruțătoare. Mesajele de durere și de condoleanțe au umplut, deja, contul de Facebook al Claudiei Bleandă.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos! Astăzi s-a rupt o bucată din mine, odată cu stingerea ta… Nu mi-ai fost doar învățătoare, ci și o mamă, o soră și o prietenă…m-ai iubit atât de mult, cum și eu te-am adorat” // ”D-zeu să te ierte, dragă Claudia! Ai plecat atât de repede! Îmi pare atât de rău!!! Ai trecut prin atâtea grele încercări, aveai atâtea visuri…!
Drum lin printre stele! D-zeu să te odihnească în pace!” // ”Sincer, nu pot să cred așa ceva!!! D-zeu să te odihnească în pace, draga mea prietenă Claudia! Vei rămâne veșnic în inimile noastre!”, au scris cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Claudia Bleandă. Înmormântarea va avea loc mâine, în satul Bogza.