Doliu în comunitatea din Slobozia Bradului

0
2513

S-a stins din viață unul dintre cei mai importanți lideri ai comunităților de romi din Vrancea. Vișinel Mărgărit era responsabilul comunității de romi din comuna Slobozia Bradului și om de bază al Partidei Romilor Pro-Europa Sucursala Vrancea. ”Un adevărat slujitor al lui Dumnezeu, care și-a iubit comunitatea, nu și-a neglijat comunitatea și aproapele, a luptat până la capăt! A fost aproape de Partida Romilor și de comunitatea romă din localitatea Slobozia Bradului, până când boala l-a oprit să își mai poată duce proiectele până la sfârșit! Drum lin către ceruri, suflet blând! Vei rămâne in inimile noastre pentru tot restul vieții noastre!”, a transmis președintele Partidei Romilor Pro-Europa Vrancea, Constantin Toader.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPrimăriile pot primi finanțare pentru racordarea la rețeaua de gaze prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny”
Articolul următorPrimul mesaj al lui Cătălin Drulă, ca președinte interimar al USR: ”Vreau să lucrăm uniți pentru viitor. E momentul unui RESET.”