Doi tineri reținuți după bătaia de azi noapte, din Găgești

0
262

La data de 16 iunie a.c., ora 23.54, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bolotești, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către două persoane.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau pe raza satului Găgești, între mai mulți bărbați, printre care și apelantul, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, din Bolotești, a izbucnit un conflict spontan, în altercație lovindu-se reciproc.

Doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Bolotești, au fost reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire. Mâine,18 iunie a.c., cei doi vor fi prezentați instanței de judecată, cu propuneri legale. Cercetările continuă pentru documentarea activității infracționale în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. (IPJ Vrancea)