Director nou la DDSP Focșani. Oare cine e?

0
5180

S-a încheiat concursul pentru ocuparea postului de director al Direcției de Dezvoltare Servicii Publice, unitate din cadrul Primăriei Focșani. Nu se cunosc prea multe detalii despre acest concurs, administrația focșăneană ascunzându-se după normele GDPR. Aflăm doar că persoana care a candidat – sub numărul de cod (!!??) 75378 – a obținut punctajul necesar, conform tabelului de mai jos.

Potrivit unor surse, câștigător ar fi un tânăr pensionar din structurile MApN, cu o pensie deloc de neglijat, luat de primar pe lângă el încă de anul trecut. Cu siguranță un astfel de pensionar era cea mai potrivită persoană pentru a ocupa o funcție plătită din bani publici. Mai ales că a fost ”bătaie” pe el, din moment ce și peneliștii voiau să-l ia în curtea proprie, dar Misăilă a fost mai rapid și mai persuasiv.

Mai precizăm că postul de director adjunct al DDSP Focșani (tot nu înțelegem de ce ar fi nevoie și de adjunct la această unitate, plus tot felul de șefi și șefuleți) nu a fost ocupat. La concursul respectiv a fost un singur aspirant, cu alt cod, care nu a trecut probele.