Decizia FRF: se rejoacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe-FCU Craiova 1948/ Partida fusese oprită de arbitru din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni

0
466

Comisia de recurs a Federației Române de Fotbal a decis rejucarea meciului dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCU Craiova 1948. Arbitrul partidei din Superliga României fusese oprit de arbitru în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor veniți din Craiova. Meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948 se va rejuca, cel mai probabil, joia viitoare. Meciul se va disputa fără prezența suporterilor olteni, interziși pe stadioane pentru 6 etape disputate în deplasare. Comisia de recurs a FRF a mai hotărât ca ambele echipe să fie amendate cu suma de 22.500 lei fiecare.

În urma acestei decizii, echipa patronată de Adrian Mititelul pare a avea prima șansă la calificarea în play-off. Linia de clasament actuală este următoarea:

  1. Farul – 61 p
  2. CFR – 60 p
  3. FCSB – 54 p
  4. Rapid – 52 p
  5. CSU Craiova 51 p
  6. FCU Craiova – 40 p
  7. Sepsi – 39 p

Duminică, 12 martie, ambele formații vor evolua în etapa a XXX-a a sezonului regulat: Sepsi cu FCSB, iar FCU Craiova cu Hermannsatdt. (sursa foto: digisport.ro)