AcasăActualitateCoronavirusul, ținut sub control în Vrancea. Care este rata de infectare

Coronavirusul, ținut sub control în Vrancea. Care este rata de infectare

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 11 februarie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,33%00, în stagnare. În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani–0,50 în scădere, Adjud–0,35 în stagnare.
Localități cu rate de infectare peste 1 %00: Boghești – 1,35 în stagnare, Câmpuri – 1,36 în creștere, Ciorăști – 1,43 în stagnare, Nistorești – 1,46 în stagnare, Țifești – 1,38 în stagnare, Vizantea-Livezi – 1,04 în creștere.
Localitățile cu rate de infectare 0: Bârsești, Bălești, Biliești, Broșteni, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Cotești, Dumbrăveni, Golești, Gologanu, Jitia, Mera, Năruja, Nereju, Obrejița, Paltin, Păulești, Poiana Cristei, Răcoasa, Reghiu, Sihlea, Sl. Ciorăști, Spulber, Străoane, Tănăsoaia, Valea Sării, Vintileasca, Vrâncioaia.
DSP Vrancea recomandă în continuare cetățenilor să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse, în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. (DSP Vrancea)
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu