Coronavirus, Adjud: 36 de persoane în izolare la domiciliu

0
850
VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ EVITAȚI DEPLASĂRILE INUTILE ȘI SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
Nu zădărniciți eforturile depuse de autoritățile statului pentru prevenirea înmulțirii cazurilor de COVID-19! În situația în care dețineți informații referitoare la persoane izolate care nu respectă regimul de izolare sau aveți cunoștință despre persoane care s-au întors de curând în Adjud din zonele afectate de noul tip de coronavirus și nu respectă regimul de carantină sau izolare la domiciliu, aveți OBLIGAȚIA să anunțați de îndată Poliția Municipiului Adjud, la telefon 0237 641 905, sau Direcția de Sănătate Publică Vrancea, la 0237 225 979.
Suntem toți implicați în gestionarea acestei crize: instituții publice, agenți comerciali, cetățeni! Tuturor ne revin, în baza legilor și a decretelor emise, responsabilități pentru a preveni infectarea cu noul tip de coronavirus a membrilor comunității noastre! Vă mulțumim pentru cooperare! (Primăria Municipiului Adjud)
Totodată, astăzi au fost dezinfectate Parcul Municipal, Piața Agroalimentară și mai multe instituții publice din orașul de pe Trotuș: Primăria Municipiului Adjud; Direcția de Asistență Socială Adjud; Casa de Cultură ”Tudor Vornicu”; Biblioteca Municipală Adjud; Serviciul Public de Evidență a Populației; Serviciul Taxe și Impozite Locale Adjud; Centrul CARTHA; Centrul pentru persoane de vârsta a III-a.