joi, mai 30, 2024
AcasăMondenConcert folk în aer liber, la Zaga Zaga, de 1 Mai

Concert folk în aer liber, la Zaga Zaga, de 1 Mai

Primul concert din acest sezon la complexul de agrement Zaga Zaga va fi pe 1 Mai. Va fi un concert folk, susținut de artiști cunoscuți, care au mai fost la Zaga Zaga. Este vorba de Emeric Imre (”Nebunul Alb” al folkului românesc), acompaniat de Jimi El Laco și Marius Roje. Concertul va avea loc în zona ”Vama” (La Camioane), cu începere de la ora 17:30.  Biletele se achiziționează în avans, exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro. Prețul este de 30 lei – acces general. Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit. Oaspeții cazați în acea perioadă beneficiază de acces gratuit. În ziua evenimentului, prețul unui bilet este de 40 de lei și se achită la intrare.
Emeric Imre este unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii în cadrul Cenaclului Flacăra și de atunci este cunoscut ca „Nebunul Alb” al folkului românesc. Artistul are la activ patru albume: „Nebunul Alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018).
Jimi Laco este unul din cei mai apreciați instrumentiști din România. Din 1994 până în prezent, a cântat împreună cu trupa sa, Nightlosers, pe marile scene din întreaga Europa la chitară, vioară, bouzouki și nu numai. Are, de asemenea, colaborări cu Orient Expres, Adrian Berinde, Emeric Imre și alți artiști și trupe din țară.
Mihai Roje este un pianist cu o vastă experiență în diferite trupe și proiecte muzicale – de la jazz până la rock clasic & metal. Pe lângă proiectele personale, artistul a compus și orchestrat alături de artiști cunoscuți precum: Emeric Imre, Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Florin Chilian, Răzvan Krivach, Magda Pușcaș, Tatiana Stepa, Emilian Onciu, Vali Moldovan, trupele Seven și Slut. (sursa: Zaga Zaga)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu