duminică, iunie 23, 2024
AcasăELECTORALComuna Boghești așteaptă schimbarea în bine / Candidatul PNL pentru Primăria Boghești:...

Comuna Boghești așteaptă schimbarea în bine / Candidatul PNL pentru Primăria Boghești: ”Oamenii merită să aibă cele mai bune condiții de trai”

Schimbarea la față a comunei Boghești va începe după alegerile locale și este promisă de candidatul PNL la Primărie, Florentin Lupașcu, care la alegerile din 9 iunie este decis să pună capăt administrației pesediste ”de tinichea”, care s-a zbătut în neputință zeci de ani. Practic, vorbim de una dintre cele mai sărace comunități ale județului, unde investițiile au întârziat să apară, prin  urmare și gradul de bunăstare al locuitorilor este mult rămas în urmă. Cu o administrație liberală, toate aceste lucruri se vor transforma radical, ne spune Florentin Lupașcu, un tânăr de 45 de ani, om de-al locului, născut și crescut la Boghești. care își dorește modernizarea comunei. ”Am decis să particip la alegerile locale pentru a moderniza localitatea în care locuiesc alături de familia mea, o comună cu oameni muncitori care merită să aibă cele mai bune condiții de trai. Am alături o echipă de consilieri, oameni cu viziune și vrem să aducem un suflu nou comunității în care ne-am născut și format. Suntem mai mult decât hotărâți să contribuim la dezvoltarea comunei Boghești, în primul rând pentru viitorul copiilor noștri, pentru bătrânii noștri și pentru noi, deopotrivă”, ne-a spus Valentin Lupașcu.

Evident, pentru ca modernizarea comunei să prindă contur, este nevoie de proiecte viabile, prioritizate astfel încât lucrurile să fie urnite repede din loc. Iar din acest punct de vedere, accesarea fondurilor europene  va reprezenta principala preocupare a viitorului edil Lupașcu. Cu ajutorul Consiliului Județean condus de viitorul președinte, liberalul Dragoș Ciobotaru, comuna Boghești va avea drum deschis și pentru accesarea fondurilor guvernamentale, în special prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. ”Ne dorim, totodată, încurajarea și sprijinirea celor care vor să dezvolte o afacere la noi în comună, astfel încât să creăm pe plan local locuri de muncă, știut fiind faptul că șomajul este în floare la noi”, ne mai spune Florentin Lupașcu.

În mandatul 2024-2028 Florentin Lupașcu și propus asfaltarea în întregime a drumurilor comunale și reabilitarea drumurilor agricole, finalizarea cadastrării comunei, dar și introducerea sistemului de supraveghere și monitorizare video în comună, pentru siguranța cetățenilor. Candidatul PNL precizează faptul că a venit în sfârșit timpul ca localitatea să intre în secolul XXI, iar fiecare gospodărie, școală și grădiniță, dispensar, instituții publice să fie racordate la apă, canalizare și gaze, utilități care ar fi trebuit implementate de mult timp. De asemenea, educația reprezintă un alt punct principal din agenda candidatului Florentin Lupașcu, care va reabilita și dota toate unitățile de învățământ cu tot ce înseamnă echipamente pentru susținerea performanței. Pentru copii și tineri comuna Boghești are nevoie de locuri de joacă și parcuri reabilitat.

Lista candidaților PNL Boghești pentru Consiliul Local: Lupașcu Florentin; Panaite Corneliu; Tăzlăoanu Petruța, Lupașcu Nicușor, Velisar Alexe, Ciută Costică, Ichim Teodor, Milea Florin, Spulber Ioan, Racoviță Ionel, Mazilu Meluță, Proca Victoraș.

Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. CMF. 21240005


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu