Compozitorul muzicii de petrecere, Marius de la Focșani, invitat să compună un cântec pentru a-i îndemna pe români să se vaccineze

0
1246

Marius de la Focșani este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din lumea muzicii de petrecere și a manelelor. El compune, de ani buni, cântece pentru interpreții în vogă ai acestor genuri de muzică. Recent, cântăreața de muzică de petrecere Vlăduța Lupău i-a mulțumit public lui Marius de la Focșani, în cadrul unei emisiuni tv, pentru melodiile pe care i le compune și care ajung la milioane de vizualizări și aprecieri.

Iar acum, în contextul în care campania de vaccinare anti-COVID pare în impas, Marius de la Focșani este solicitat să compună o melodie care să pătrundă la inimile românilor și să-i convingă să se vaccineze. Jurnalistul Lucian Mîndruță a făcut un apel pe Facebook pentru ca oamenii cu influență din diverse domenii să se implice în campania pro-vaccinare, dându-l ca exemplu pe manelistul Tzancă Uraganu. La rândul său, Tzancă Uraganu i-a răspuns lui Mîndruță, tot pe Facebook, solicitându-l pe prietenul său Marius de la Focșani să compună o melodie în acest sens. Așteptăm rezultatul.