Competitorii electorali la alegerile parlamentare au termen până joi să-și desemneze mandatarii financiari

0
491
Partidele și candidații independenți care participă la alegerile parlamentare din 11 decembrie mai au la dispoziție o zi pentru înscrierea mandatarilor financiari. Termenul expiră pe 10 noiembrie, iar din această cauză programul de lucru al AEP este între orele 9,00 și 17,00.
Potrivit Legii 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, înregistrarea mandatarului financiar se realizează în intervalul dintre momentul aducerii la cunoștință publică a datei alegerilor și începerea campaniei electorale, aceasta făcându-se publică în presă sau pe site-ul partidului.
Legea prevede că mandatarul financiar primește de la Autoritatea Electorală Permanentă un cod unic de identificare al partidului politic sau al candidatului independent care va fi imprimat pe toate materialele de propagandă electorală ale acestora.
Totodată, AEP amintește că, potrivit legii, evidența contribuțiilor și a cheltuielilor pentru campania electorală aparținând partidelor politice și candidaților independenți este organizată exclusiv de către mandatarii financiari.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentAlegeri parlamentare Vrancea: lista candidaților Partidului Vrancea Noastră la Camera Deputaților și Senat
Articolul următorPloi abundente până mâine dimineață