joi, iulie 25, 2024
AcasăEconomicCompania Paco va deschide un nou magazin și mai are nevoie de...

Compania Paco va deschide un nou magazin și mai are nevoie de angajați / Digitalizarea, cheia viitorului și în comerț

Rețeaua locală de retail Paco Supermarkets se extinde. În curând, compania va deschide un magazin în comuna Păunești. Noul magazin este în centrul localității, aproape de sediul primăriei. Compania a făcut, deja, o serie de angajări, dar mai este în căutare de personal pentru noua unitate comercială.

În prezent, rețeaua Paco deține 15 magazine – în Focșani, Odobești, Jariștea, Vidra – și o unitate cash&carry în Focșani. Intenția patronatului este de creștere a numărului de unități comerciale, fiind în plan deschiderea de magazine în Tulnici, Mărășești și Odobești.

Pe de altă parte, compania vrânceană încearcă să țină pasul cu vremurile și cu noile provocări. Strategia companiei Paco se bazează pe digitalizare și tehnologizare. ”Digitalizarea a accelerat tranziția către mediul online și a schimbat modul în care interacționăm cu clienții. Aceasta a condus la o creștere semnificativă a vânzărilor online și a impulsionat investițiile în platforme de comerț electronic, logistică și marketing digital. Am fost nevoiți să găsim modalități creative de a oferi o experiență excelentă clienților în mediul digital, dar să și eficientizăm procesele prin care produsele din mediul online ajung la clienții finali. Prin digitalizare am observat că ne-am apropiat mai mult de clienții noștri și avem acces acum la date pe care le folosim pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența de cumpărături. Odată cu digitalizarea au apărut și elemente pe care a trebuit să ne focusăm, precum securitatea plăților, protecția datelor și integrarea online-ului în procesele clasice.”, a declarat managerul companiei, Feliciu Paraschiv, pentru Revista Progresiv. Interviul complet cu omul de afaceri vrâncean, la 25 de ani de la deschiderea primului magazin, îl puteți citi pe revistaprogresiv.ro.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu