Cele mai bune TV Samsung QLED pe care le poți achiziționa în acest an

0
210

În zilele noastre, am auzit cu toții despre tehnologiile partajate de cele mai bune televizoare de pe piață, de fapt, tehnologia QLED a fost cea mai solicitată în ultimii ani. Cel mai probabil, am auzit și despre o tehnologie similară, OLED. Televizoarele cu tehnologie QLED au un plus care depășește OLED-urile și alte tehnologii în ceea ce privește conexiunea, partajarea conținutului și, mai presus de toate, calitatea imaginii. Acestea se caracterizează prin faptul că au un sistem de operare inteligent și modern, precum și că au componente anorganice care le fac mai eficiente, mai durabile și, dacă doriți, ecologice, deoarece contribuie la conservarea mediului. Brandul Samsung este cel care s-a remarcat cel mai mult în fabricarea televizoarelor cu tehnologie QLED, așa că vă vom prezenta cele mai bune 4 modele de televizoare QLED de pe piata.

TV Samsung QLED 55Q60T 4K

Acest spectaculos tv Samsung de 55 de inci este una dintre cele mai mari senzații ale brandului. Împreună cu rezoluția sa UHD 4K, integrarea Alexa, sunetul inteligent și eficiența energetică, este o alegere excelentă. Pe lângă simpa vizionare a filmelor și emisiunilor preferate, cu acest dispozitiv puteți discuta cu Alexa , puteți reda melodiile preferate, puteți asculta știri din rețea, puteți cunoaște vremea și puteți controla mai multe dispozitive din casa dumneavostră. Datorită propriei sale tehnologii Samsung QLED , acest televizor va putea reproduce volumele tonurilor la sută la sută, dezvăluind astfel scene extrem de întunecate și luminoase la orice scară de luminozitate.

TV Samsung QLED 49Q60R 4K

La fel ca modelul anterior, are și aplicația oficială Apple TV. În acest caz, este un tv Samsung de 49 inch cu aceleași caracteristici, incluzând, desigur, tehnologia Samsung QLED. Inteligența sa artificială 4K reușește să îmbunătățească imaginea de neegalat. Este inteligent, astfel încât să vă puteți bucura de televizorul dumneavostră cu conexiune la internet. Controlul comenzii sale are o platformă foarte ușor de utilizat, extrem de intuitivă și simplă. Are funcția Mod Ambient, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la marginile negre, astfel încât să îl puteți camufla pe perete fără probleme. Fără îndoială, o opțiune suplimentară care adaugă multă valoare designului și stilului sufrageriei sau camerei tale.

TV Samsung QLED 75Q950R 8K

Nu diferă prea mult de caracteristicile descrise ale modelelor menționate anterior, doar că de data aceasta este un mega TV Samsung de 75 inch care va fi cel ideal pentru a-l amplasa în camera de zi a casei tale. Prețul său este mai mare în comparație, cu toate acestea, dimensiunea și caracteristicile sale merită investiția, mai ales dacă doriți să plasați un televizor în cameră, dar nu doriți să luați toată atenția de la design. Datorită tehnologiei Ambient Mode, îl puteți camufla pe peretele pe care urmează să-l instalați, astfel încât va fi vizibil numai când este pornit. Această opțiune este ideală pentru a plasa televizorul deasupra șemineului și în același timp pentru a se amesteca cu tot decorul spațiului. Datorită tehnologiei Samsung QLED, veți avea parte de imagini incredibile, clare și de detalii impresionante.

TV Samsung QLED 43Q60R 4K

Acest model de tv Samsung QLED de 43 de inci este unul dintre cele mai bune exemple ale anului. Are inteligență artificială 4K, este smart și are un senzor inteligent de luminozitate, care recunoaște automat nivelul de iluminare din mediu și adaptează calitatea din imagine la aceasta. De asemenea, are tehnologie de Mod Ambient, astfel încât, la fel ca restul modelelor descrise în această categorie, puteți camufla ecranul pe perete. Datorită tehnologiei Quantum Dot, este reprodus un nivel excelent de culoare și luminozitate. Pe scurt, calitatea imaginii este la fel de bună. Indiferent ce model de televizor alegeți, nu aveți cum să dați greși când vine vorba de calitatea imaginii dacă alegeți un tv Samsung QLED. Sunt televizoare în care merită să investiți pe termen lung și care vă oferă imagini spectaculoase, la un alt nivel.