Cea mai bună absolventă a Academiei Forțelor Terestre din Sibiu, la arma MAI, repartizată în județul natal

0
1031

Noua noastră colegă este exemplul viu că munca și perseverenţa dau roade. Corina a absolvit în acest an Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Originară din comuna Valea Sării, s-a clasat pe locul întâi la arma Ministerul Afacerilor Interne, cu media 9,42, și a primit gradul de subinspector. ”Sora mea, cadru militar, este cea care m-a inspirat dintotdeauna în alegerile pe care le-am făcut, tot ea fiind cea care m-a motivat să urmez acest drum. Încă de mică eram fascinată de uniforma de poliție, de respectul pe care aceasta îl impune celor din jur. Aceasta meserie este de fapt o vocație, sunt conștientă că presupune multă muncă și sacrificii, dar bucuria de a-i ajuta pe cei din jurul meu, cu siguranță, va compensa.”

Tânăra polițistă este specializată în științe economice și administrative. Totodată, înainte de a deveni polițistă, ea s-a dovedit o elevă eminentă a Liceului „Simion Mehedinți” din Vidra și a participat la olimpiade școlare la matematică. Noua colegă a fost primită de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, care a întâmpinat-o cu un mesaj de bun venit. Conducerea inspectoratului îi transmite tinerei colege succes în activitate şi o asigură de tot sprijinul în ceea ce priveşte îndeplinirea noilor atribuţii. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentSe lucrează la Baza de tratament balnear de la Vizantea-Livezi/ Primarul comunei invită localnicii și oamenii de afaceri să investească în unități de cazare și de agrement în zonă
Articolul următorMeteo: cod galben de caniculă la câmpie și avertizare de averse și vijelii în Munții Vrancei