Ce au făcut partidele mici în Vrancea la alegeri

0
1715
Pe lângă cele 5 partide care au depășit pragul de 5% (plus UDMR) la nivel național, în Vrancea au depus liste de candidați pentru Senat și Camera Deputaților alte 7 formațiuni politice. Acestea au obținut scoruri electorale foarte mici, în linia rezultatelor de la nivel național.
winner-plusPentru alegerea Camerei Deputaților, cele mai multe voturi le-a obținut partidul format din foști pesediști, în frunte cu Sebastian Ghiță – Partidul România Unită – respectiv 2.103. Este urmat de Partidul România Mare, cu 1.198 de voturi. Pe locul al treilea în topul formațiunilor neparlamentare se situează Alianța Noastră România, cu 990 de voturi. Vrâncenii au mai pus ștampila pe listele de deputați și în dreptul altor partide, după cum urmează: Partidul Socialist Român – 879 de voturi, Partidul Ecologist Român – 749 de voturi, Partidul Vrancea Noastră – 511 voturi, Partidul Verde – 274 de voturi. Lista UDMR a fost votată de 126 de vrânceni. Cât privește candidatul independent Gică Duță (independent doar pe hârtie, intrat în cursa electorală cu acceptul liderului PSD Vrancea și cu semnăturile muncite de pesediști), acesta a luat 1.425 de voturi.
Pentru alegerea Senatului, formațiunile neparlamentare au luat ceva mai multe voturi, după cum urmează: PRU – 2.633 de voturi, PRM – 1.431 de voturi, PSR – 1.248 de voturi, ANR – 1.171 de voturi, PER – 954 de voturi, PVN – 652 de voturi, PV – 350 de voturi. Cât privește UDMR, această formațiune a primit votul a 164 de vrânceni pentru lista de senatori.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO Acuzații și de la părinți din Vrancea la adresa medicului chirurg Gheorghe Burnei, arestat la domiciliu pentru mită
Articolul următor”Luptă” strânsă pentru ultimul loc de deputat de Vrancea