Casă făcută scrum în comuna Nistoreşti

0
790

O casă a luat foc miercuri în satul Podul Şchiopului, comuna Nistoreşti. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-au deplasat la faţa locului trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru acordarea asistenţei medicale în caz de nevoie.

“În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul solicitării, s-a constatat că flăcările se manifestau cu violenţă la nivelul casei. În urma incendiului, a ars acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 140 mp şi s-au deteriorat pereţii locuinţei în proporţie de 80%, precum şi obiecte de mobilier. Proprietara, în vârstă de 83 de ani, a suferit un atac de panică, fiind preluată de echipajul SMURD. Deoarece, după acordarea îngrijirilor medicale la faţa locului, starea de sănătate s-a îmbunătăţit, pacienta a refuzat transportul la spital”, a precizat Cristina Duță, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui coş de fum deteriorat.