Carrefour a retras de la vânzare un tip de aspirator vertical

0
364

Zilele trecute, Carrefour România a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor cu privire la derularea unei campanii de rechemare a unui tip de produs, comercializat în magazinele din țară. Este vorba de aspirator vertical Klindo, fabricat în China. Comerciantul susține că a fost detectată o defecțiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina explozia acesteia. Nu s-au înregistrat, însă, incidente până acum.       ”În cazul în care ați cumpărat acest aspirator, vă rugăm să nu îl mai folosiți și să îl returnați complet (bateria și încărcătorul incluse), în magazinul Carrefour din care l-ați achiziționat, unde vi se va restitui contravaloarea produsului. Carrefour Romania a întreprins următoarele acțiuni:
• Retragerea voluntară în rețeaua magazinelor sale, în data de 11/12/2019.
• Rechemarea produsului de la consumator în data de 16/01/2020, prin afișarea anunțului de rechemare în magazinele Carrefour (la recepție client, la raft în zona de comercializare a
produsului, la punctul de informare EPCS_Electronice/Photo/Cinema/Sound), pe site-ul
online www.carrefour.ro și în presă.”, au anunțat reprezentanții Carrefour România. Potrivit acestora, campania de rechemare a produsului va dura până la data de 15 aprilie a.c.