Carrefour a plafonat prețurile la produsele importante, până la Paști

0
1039

Carrefour a anunțat că a decis să plafoneze prețul pentru până la 500 de produse esențiale, până la sărbătorile de Pași (19 aprilie). Plafonarea prețurilor acoperă categorii variate, extrem de solicitate în această perioadă, precum: produse de bază (făină, paste, ulei, zahăr etc), alimente congelate, conserve, apă și sucuri, lactate și brânzeturi, mezeluri și specialități, cafea și dulciuri, îngrijire personală și produse pentru bebeluși. Lista completa poate fi consultată pe site-ul Carrefour, în secțiunea https://carrefour.ro/preturi-blocate/

„Toate aceste elemente au devenit extrem de volatile, și credem că responsabilitate înseamnă să respectăm eforturile de livrare ale furnizorilor, oferindu-le un preț corect, dar în același timp să protejăm clienții de această volatilitate, într-o perioadă grea pentru toți”, a spus Julien Oet, Merchandise and Supply Chain Director, Carrefour România.

Decizia este în întregime a companiei Carrefour, luată independent, indiferent de evoluția prețurilor la furnizori. „În vremuri în care siguranța și liniștea populației sunt mai presus de orice, ne dorim, prin acțiuni concrete, să reducem incertitudinile și să ne asigurăm clienții că există stocuri suficiente și că lanțurile de aprovizionare funcționează așa cum trebuie. Îndemnăm la cumpărături în mod responsabil și lucrăm pentru ca românii să își poată planifica organizat deplasările pentru aprovizionare și bugetul, evitând, astfel, ieșirile inutile din locuințe și orele de vârf. Măsura plafonării prețurilor pentru produse esențiale până de Paște este doar unul dintre demersurile în acest sens”, a precizat și Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România.