Campionii de judo Ilias Iliadis, Alina Dumitru și Adrian Croitoru vin la Focșani, la turneul internațional „Aurel Cîmpeanu”

0

TURNEUL INTERNAȚIONAL DE JUDO ”MEMORIALUL AUREL CÎMPEANU” ediția a XIV-a va avea loc pe 12 noiembrie, începând cu ora 09:00, la Sala Sporturilor Focșani.

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Invitatul special al ediției în acest an este ILIAS ILIADIS, multiplu campion european, mondial și european la Judo, unul dintre cei mai spectaculoși și mai valoroși reprezentanți ai acestui sport.

Alți invitați speciali sunt:

Lucian Grigoropol, fondatorul primei școli de judo din Vrancea, în prezent antrenor în SUA;

Alina Dumitru și Adrian Croitoru, multipli campioni mondiali și olimpici la judo, ambii invitați constanți ai competiției.

Turneul din acest an va avea următoarele competiții :

-băieţi categ. U18, U16 și U14

-fete categ. U16 și U14

-OPEN seniori masculin

Au fost invitați sportivi de la cluburi cu tradiție în Judo din România, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Bosnia Herțegovina, Italia și SUA.

Organizatori:

-ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE JUDO VRANCEA

-CSM 2007 FOCȘANI

în colaborare cu

-ASOCIAȚIA DE SECURITATE, DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU SPORT ȘI TINERET VRANCEA cu sprijinul LPS Focșani, Clubul Sportiv Unirea Focșani.

Sponsori:UMO, ServArtifex, Pandora Prod.

„Acest turneu organizat an de an în memoria marelui nostru antrenor vrâncean Aurel Cîmpeanu a devenit unul dintre cele mai importante competiţii de judo din ţară, acest an fiind al treilea în care el este un turneu internaţional. Organizatorii competiţiei spera ca prin disciplina acestui sport şi calibrul invitaţilor din acest an, tinerii participanţi să evite tentaţiile specifice vârstei lor şi să aleagă să trăiască sănătos şi armonios prin sport”, potrivit organizatorilor.