Campanie pe biciclete la Focşani de ajutorare a unei fetiţe care nu poate să meargă

0
173

Focşăneanul Nelu Năstase Surăianu, un activist civic din municipiu, care a realizat şi în trecut mai multe evenimente în sprijinul comunităţii, a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru micuţa Anastasia, o fetiţă care o suferă de o boală gravă.

Copilul are amfiotrie spinală, care afectează neuronii din măduva spinării, fapt pentru care nu se poate deplasa, iar un tratament în străinătate ar putea să o ajute să se pună pe picioare.

Costurile sunt mari, de aceea campania de ajutorare lansată de Nelu Năstase Surăianu este de natură să dea speranţe.

“Autorităţile locale au aprobat astăzi evenimentul „Biciclim pentru Anastasia”! Vă invit să ne fiţi alături în număr cât mai mare pentru a o sprijini pe micuţa Anastasia! La ora 15.45 va fi amplasată o urnă în care se vor putea efectua donaţii, atât de către participanţii la eveniment cât şi de persoanele care vor fi la acele momente în Piaţa Unirii, iar la finalul evenimentului, suma de bani astfel strânsă va fi depusă în contul părinţilor Anastasiei! P.S. Sperăm să avem de partea noastră şi vremea”, anunţă organizatorul.

Chiar dacă evenimentul se suprapune oarecum cu Procesiunea de Florii, este totuşi de aşteptat ca şi donaţiile să fie mai mari, având în vedere afluenţa mare de persoane care se vor afla la acea oră în centrul municipiului.