joi, mai 30, 2024
AcasăSocietateBătrână găsită fără suflare la Soveja. Trei bărbați, reținuți pentru omor calificat...

Bătrână găsită fără suflare la Soveja. Trei bărbați, reținuți pentru omor calificat și tâlhărie calificată

În urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate în cazul unei sesizări din data de 28 februarie a.c., cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită decedată, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J Vrancea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., ora 10.27, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, o femeie, în vârstă de 83 ani, din comuna Soveja, care locuia singură, a fost găsită decedată la domiciliu. Sesizarea făcea referire și la faptul că din locuință lipsește o sumă de bani, pe care femeia ar fi deținut-o. La fața locului nu au fost identificate urme de răvășire sau de forțare ale căilor de acces. Inițial, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv furt. Activitățile specifice desfășurate au indicat suspiciuni cu privire la unele leziuni suferite de victimă, iar în urma analizei cu procurorul competent, încadrarea juridică a fost schimbată.

Având în vedere natura evenimentului, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, existând suspiciuni cu privire la faptul că femeia ar fi fost victima infracțiunii de omor. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz și a șefului Serviciului de Investigații Criminale Vrancea. În baza probatoriului administrat, în cursul nopții trecute, ora 01.40, trei bărbați, de 22, 30 respectiv 39 de ani, din comuna Soveja au fost reţinuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. În cursul acestei zile va fi propusă arestarea preventivă a acestora. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu