duminică, mai 26, 2024
AcasăActualitateBaronul se dă bine pe langa ambasadorul SUA

Baronul se dă bine pe langa ambasadorul SUA

Nici nu s-a instalat bine în biroul său de la București și noul ambasador al SUA în România, Hans Klemm, este bombardat cu mesaje de felicitare și de bun venit. Cât de sincere sunt aceste mesaje, rămâne de văzut mai ales în comportamentul politicienilor, care deseori, când au comis derapaje grave la adresa statului de drept, s-au plâns de imixtiuni ale ambasadelor străine în treburile interne.

Unul dintre cei care au dorit să-și arate bunăvoința față de noul diplomat american este și Marian Oprișan, care pe pagina sa de Facebook scrie:

“Îi urez Excelentei Sale Hans Klemm, noul Ambasador al SUA in Romania, bun venit la Bucuresti. Sper ca relatiile diplomatice dintre SUA si Romania sa se bazeze, si de acum inainte, pe interesele comune si pe parteneriatul traditional. Totodata, imi doresc ca relatiile bilaterale sa aiba la baza demnitatea, respectul si avantajul reciproc!”.

Nu ar fi exclus ca înainte de pronunțarea finală în dosarul său Oprișan să-i trimită ambasadorului american o scrisoare deschisă, așa cum a făcut și înainte de decizia din primă instanță, când s-a plâns de caracterul politic al dosarului său.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu