Bărbatul care a acroșat două fete ieri, la Argea, reținut 24 de ore. O fată este grav rănită, iar proprietarul mașinii este și el cercetat

0
894

Oamenii legii au luat mai multe măsuri în cazul accidentului de duminică, din satul Argea, comuna Ploscuțeni. Șoferul care a acroșat cele două fete și care fugise de la locul accidentului, fiind și băut, a fost reținut, azi-noapte, pentru 24 de ore. Și cel care i-a încredințat mașina, deși știa că nu are permis, s-a ales cu dosar penal. ”Față de bărbatul de 30 de ani, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Totodată, față de un alt bărbat, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu deține permis de conducere. Ieri, pe parcursul activităților, polițiștii vrânceni au avut sprijinul celor din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci din cadrul IPJ Galați.”, au precizat polițiștii vrânceni.

Una dintre cele două fete rănite de șoferul inconștient, în vârstă de 17 ani, a fost adusă aseară la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Ea era în comă de 3 puncte, cu politraumatisme: traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză occipital stânga, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal. Ea a fost internată la Secția Chirurgie Infantilă – ATI.