Bărbat dispărut de acasă, găsit de un polițist aflat în timpul liber

0
614

Ieri dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 51 de ani, din Bacău, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20 iulie a.c., tatăl său, în vârstă de 81 ani, din comuna Homocea, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La nivelul Poliției Municipiului Adjud și Secției 4 Poliție Rurală Adjud s-a constituit un colectiv de lucru care a demarat activitățile specifice în vederea găsirii persoanei în cauză. Pe parcursul activităților de căutare, un alt caz de dispariție a fost semnalat, respectiv un minor de 11 ani din comuna Tănăsoaia astfel încât echipele de căutare urmau să se împartă.

Sprijinul a venit însă din partea lui Valentin, colegul nostru de circa 2 ani, care se afla în timpul liber. Valentin se deplasa către municipiul Adjud împreună cu un prieten, iar la un moment dat a observat în trafic, în apropierea Drumului Național 11 A, un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă și era foarte dezorientat. A oprit imediat și, cu tact, s-a apropiat de el și ușor l-a îndepărtat de pe carosabil. Imediat și-a amintit că în luna ianuarie a acestui an, găsise același bărbat în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa, după cum a afirmat atunci, către satul Berești, județul Bacău, la casa părintească. Cu siguranță, fără voia lui, bărbatul nu l-a recunoscut pe colegul nostru însă, după ce a urcat în mașina colegului, mulțumirea a fost cuprinsă în câteva cuvinte: ”Să trăiești, tată, că nu m-ai lăsat pe jos, că tare-i cald și greu!”. Domnul Gheorghe se afla ieri la aproximativ 5 km de casă și a fost condus la sediul Poliției din Adjud, iar la scurt timp colegii care au revenit din teren, după ce au găsit minorul de 11 ani, l-au condus la domiciliu și l-au încredințat familiei.

Te felicităm, Valentin, pe tine și întreaga echipă, și ne dorim ca fiecare căutare să se finalizeze astfel, așa încât fiecare persoană dispărută/plecată voluntar, să ajungă, cu bine, acasă. (IPJ Vrancea)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!