Avocatul din București, implicat în accidentul mortal de joi seară, de la Tișița, cercetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați

0
846

La data de 27.11.2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a fost sesizat cu privire la faptul că în seara zilei de 26.11.2020, pe raza judeţului Vrancea, în apropierea localităţii Tişiţa, s-a produs un accident rutier, unul dintre conducătorii autoturismelor implicate având calitatea de avocat. În urma impactului a rezultat decesul celuilalt conducător auto şi vătămarea gravă a pasagerului aflat în maşina acestuia, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale cu privire la faptele sesizate reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să aducă atingere prezumţiei de nevinovăţie. (sursa: Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați)