Averea parlamentarului care ar trebui să controleze serviciu secret al Internelor: 3 case, 1 apartament, 5 terenuri

0
800

Laurențiu Dan Leoreanu s-a născut în 1965 la Roman, județul Neamț. Despre părinți știm doar că au reușit să-i procure în 1983, cu ocazia majoratului, „o rachetă de tenis, o pereche de blugi Lewis (n.n. Levi’s), un tricou Puma”. Cariera lui Laurențiu Leoreanu începe cât se poate de cinstit: un an la Școala de ofițeri de la Bacău, urmat de 4 ani și o licență în matematică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După facultate a predat matematica, a devenit director adjunct la Liceul Industrial nr. 5 din Roman în 1997 și apoi director în 2001. Reușește cumva să facă simultan un curs de un an la Academia de Studii Economice, în București în 2002-2003. Dacă vreți să rămâneți cu o opinie bună despre dânsul, nu citiți mai departe!

La un moment dat, Laurențiu Leoreanu se apucă de politică. Între 2004 și 2008 a fost consilier local la Roman din partea PSD, fapt pe care nu-l mai trece în CV. Rămâne director de liceu și, pentru că se plictisea, face facultatea de drept la Iași, la universitatea „Petre Andrei”, plus 4 cursuri la Piatra Neamț și începe un master la Bacău. În 2008 trece la PDL, candidează la primăria Roman și câștigă în fața fostului primar și coleg PSD. În paralel cu postul de primar pe care îl va ocupa timp de 8 ani, termină masterul de la Bacău în contabilitate, face încă unul în drept administrativ la fabrica de diplome „Danubius” din Galați, plus alte 5 cursuri.

Averea domnului Leoreanu sfidează bunul-simț și logica. Laurențiu Leoreanu nu ne-a răspuns la întrebări, pentru că tare mult am fi vrut să știm cum și-a permis două case de locuit, o casă de vacanță, un apartament, trei terenuri intravilane și două agricole, plus o mașină din două salarii de profesor (al său și al soției), de 1.800 lei/lună plus alocațiile copiilor. Asta pe lângă faptul că a mai uitat de unele proprietăți și conturi când completa declarațiile de avere.

Mai multe detalii, într-un material publicat de PRESShub.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentTânăr găsit spânzurat în satul Jiliște
Articolul următorPersoană rănită într-un accident pe drumul spre Odobești