Au condus fără permis și au ”primit” dosare penale

0
209

La data de 31 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Odobești au depistat pe DN 2M, pe raza comunei Mera, un tânăr, în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autovehicul, deși nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 01.09.2019, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești au depistat pe DN 23 (Măicănești) un moped care nu avea număr de înmatriculare/înregistrare. În urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta era condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Galați, care nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 01.09.2019, ora 12.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești, în timp ce patrulau pe un drum comunal din satul Boțârlău, au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînregistrat. (IPJ Vrancea)