Asociaţia “Focul Viu” recrutează voluntari pentru un proiect care se va derula în grădinițe

0
149

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” Focşani  vrea să relanseze Proiectul de Educaţie Timpurie prin care echipe de voluntari merg în grădiniţe împreună cu mascota asociaţiei pentru a transmite preşcolarilor mesaje de protecţie a animalelor, de folosire a hranei sănătoase, de dezvoltare social-emotionala şi de încurajare a plantarilor că metodă de refacere a habitatelor.

În acest moment  Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” Focşani recrutează voluntari pentru purtarea costumului de mascotă.

„Rugam pe cei interesaţi  să-şi facă un cont pe hartavoluntariatului.ro  care este o platformă în care oferta de voluntariat se întâlneşte cu voluntarii.  Adresa exactă a anunţului nostru de recrutare   este: beta.hartavoluntariatului/proiect/proiectul-de-educatie-timpurie. În Proiectul de Educaţie Timpurie este implicată până în prezent Facultatea de Psihologie şi Stintele Educaţiei  Filiala Focşani din cadrul Universităţii  Bucureşti dar şi Liceul Pedagogic  “Spiru Haret” Focşani, unde în zilele următoare vom continua activitatea de recrutare a voluntarilor. Pentru ca proiectul să se dezvolte şi să se extindă şi în afară Focsaniului avem nevoie în continuare de voluntari şi pentru celelalte poziţii din proiect dar şi de donaţii şi sponsorizări pentru combustibil pentru ursuleţi  răniţi de pluş ce vor fi oferiţi copiilor spre îngrijire, pentru achiziţionare de fructe şi miere de albine (hrana sănătoasă), pentru arbori”, arată într-un comunicat de presă reprezentanții Asociației pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” Focşani.