Apel umanitar: o studentă din Nereju are mare nevoie de ajutorul nostru

0
873

Mă numesc Bratu Geanina Ionelia, sunt studentă la Facultatea de Geografie şi am vârsta de 20 de ani. La fel ca toți oamenii, sunt o persoană ambițioasă și cu vise mărețe, dar trec prin cea mai grea perioadă a vieții mele. Mă regăsesc într-o situație foarte grea și sunt forțată să cer ajutor oriunde pot și văd, deoarece, chiar acum, singurul lucru ce mi-a mai rămas este speranța. Acum aproape un an am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III) și am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă semnificativ, dar corpul meu nu a suportat tratamentul pâna la final așa că medicii au decis să iau o pauză.
În momentul actual mă aflu la o clinică din Turcia unde mi-a fost descoperită o metastază pe vertebra lombară L2. Am fost informată de ce tratament trebuie să urmez și care sunt costurile acestuia, estimându-se un cost aproximativ de 30.000 Euro pentru tot tratamentul.  În momentul de fața am început tratamentul dar mă tem că nu voi putea sa îl duc la capăt din cauza faptului că nu dispun decat de bani pentru o ședință. În felul acesta am fost determinată să apelez la voi și vă rog umil, cei care puteți și sunteți dornici sa încercați să mă ajutați în orice mod financiar sau informativ cu putință.
La fel ca voi, am și eu vise și dorințe pe care vreau să le împlinesc, dar această boală îmi amenință viitorul și nu știu ce voi putea păți mâine. Apelez la voi, cei ce sunteți dornici, buni și aveți posibilitatea de a face ceva în cazul meu; iar pentru cei ce nu aveți posibilitatea, dar ați dori să ajutați, o distribuire a acestui anunț ar fi foarte bine primită.
Țin să va mulțumesc anticipat celor ce doriți sa realizați o donație pentru cazul meu sau să ajutați în orice fel și vă doresc sănătate și tot binele din lume.
Diagnostic actual: CANCER DE RINOFARINGE STADIUL IV METASTAZAT LA VERTEBRA L2 Donațiile se pot face la următoarele conturi:

RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
BT: Bratu Ioana (mama)

Mail: geaninabratu09@yahoo.com