Andreea Marin, răsfățată de iubitul focșănean

0
877

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin și tânărul focșănean Adrian Brâncoveanu a împlinit doi ani și pare că merge din ce în ce mai bine. ”Zâna surprizelor” pare foarte fericită, iar aparițiile sale publice și fotografiile de pe rețelele de socializare din ultima perioadă sunt sexy și provocatoare. În cadrul unei emisiuni tv, Andreea Marin a recunoscut că iubirea este motivul principal al acestei stări. „E, am mai întinerit și eu. Da, recunosc asta (n.r. că dragostea o întinerește). Știi cum e, acum ori niciodată! Ce-i drept, eu cred că fericirea se vede pe chipul omului. (…) Am mai crescut și eu și sunt o femeie fericită la casa ei. Ce-i drept, mă simt bine în pielea mea, mă simt iubită și iubesc”, a spus Andreea Marin la emisiunea „Agenția VIP”, realizată de Cristi Brancu, la Antena Stars.

Andreea Marin a vorbit despre activitățile ei, despre proiecte, despre fiica ei și, bineînțeles, despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Focșăneanul și-a încheiat de curând misiunea în Libia și, deocamdată, activează în țară. El își ajută iubita la amenajarea unei clădiri care se dorește a fi un loc al creativității, unde vor susține oamenii cu talent în diverse domenii. ”Este omul care mă sprijină din spate, e umărul pe care mă sprijin. E foarte priceput, chiar cunoaște (n.r. legat de construcții). Când vreau să nu fiu păcălită, îl rog pe el să fie alături de mine, dar nici nu trebuie să-l rog pentru că el e pasionat și suntem zi de zi cu sufletul în această poveste. E un mare sprijin pentru mine și-i mulțumesc din tot sufletul. (…) Este un moment de împlinire, după 2 ani în care noi am așteptat să ne reunim și acum suntem împreună, suntem împreună noi doi, cu fetița mea, cu necuvântătoarele noastre și construim împreună”, a mai spus Andreea Marin.

La finalul emisiunii, Cristi Brancu i-a cerut ”Zânei” să-și definească, pe scurt, starea ei sentimentală. ”Îndrăgostită, loială, demnă, și cu o mare putere de a mișca munții din loc. Sunt răsfățată de bărbatul meu și de copilul meu, dar cred că alintată e cuvântul mai potrivit”, a încheiat Andreea Marin.

Sursa foto: Facebook Andreea Marin