joi, iunie 13, 2024
AcasăCulturăAlte trei comedii pe afișul Galelor Teatrale Focșănene ediția 2023

Alte trei comedii pe afișul Galelor Teatrale Focșănene ediția 2023

Reprezentanții Teatrului Municipal Focșani au mai anunțat 3 spectacole din luna martie, care vor face parte din Galele Teatrale Focșănene. Luni, 6 martie, pe scena focșăneană vor evolua actori cunoscuți publicului, atât din piese de teatru cât și din filme și producții de televiziune. Comedia ”Dă-i bătaie!” îi va aduce la Focșani pe Marius Manole, Medeea Marinescu, Mirela Oprișor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu și Șerban Pavlu. ”O să râdeți, o să vă emoționați, o să auziți replici briliante, care vi se vor răsuci multă vreme în minte, o să vă puneți sub semnul întrebării, o să vă gândiți la sensul cuvântului „toleranță”, o să vă întrebați cât cântărește adevărul și cât minciuna, cât vă ascundeți și cât vă lăsați descoperiți, cât mai faceți diferența între voi înșivă și rolul pe care-l jucați, cât trăiți pentru voi și cât pentru imaginea voastră din ochii celorlalți. O să descoperiți, cu siguranță, ceva despre voi.”, se arată în prezentarea spectacolului. Prețul unui bilet este de 150 de lei.
Pe 8 martie, de Ziua Femeii, pe scena focșăneană se va juca o piesă pornită de la marele Shakespeare – Îmblânzirea scorpiei. ”Vă așteptăm la un spectacolul al războiului sexelor, o îmblânzire a scorpiei anului 2023, o poveste de dragoste care unește lumea lui Shakespeare cu lumea noastră de azi. Se știe că dragostea a fost și este pentru cei puternici și curajoși, iar aici avem întocmai caractere puternice, insolite și extrem de empatice. Dorința de a iubi și de a fi iubit există în fiecare dintre noi, iar felul în care spectacolul „Îmblânzirea scorpiei #MyKate” ne-o induce este unic.”, transmit organizatorii. Prețul unui bilet este de 50 de lei.
Pe 27 martie, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, actorii focșăneni pun în scenă tot o piesă de Shakespeare. ”Visul unei nopți de vară, conform originalului din engleză A Midsummer Night’s Dream, este o comedie romantică a dramaturgului englez William Shakespeare, scrisă în anii 1595/96. Acțiunea prezintă aventurile a patru iubiți din Atena și ale unui grup de actori amatori într-o pădure luminată feeric de Lună și relațiile care se creează între personajele umane și spiridușii care locuiesc în pădure. Astăzi, această piesă este una dintre cele mai populare lucrări scenice ale lui Shakespeare și este jucată în întreaga lume. Așadar, a sosit momentul să vă invităm la PREMIERA acestui spectacol pe data de 27 martie 2023, atunci când peste tot în lume se sărbătorește și ZIUA MONDIALĂ a TEATRULUI!”, anunță Teatrul Municipal. Prețul unui bilet este de 50 de lei.
Săptămâna trecută, reprezentanții instituției teatrale focșănene anunțaseră primele două spectacole din cadrul Galelor Teatrale Focșănene din acest an – Dineu cu proști, pe 14 martie, și Stația 13, pe 29 martie. Informații și rezervări – 0731.021769.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu