Alcooliștii la volan dau de muncă oamenilor legii

0
216

La data de 31 iulie a.c., ora 09.09, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Adjud, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 31 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe Bulevardul Brăilei, un bărbat de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic, pe strada Republicii, un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 01 august a.c., ora 08.10, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat de 40 de ani, din localitatea Ruginești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)