Alcoolemii la volan

0
64

La data de 15 septembrie a.c., ora 12.28, pe DN2 E85, în afara localității Golești, un bărbat, de 26 ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, ieşind în afara părţii carosabile. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,48 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 septembrie a.c., ora 11.30, un bărbat, de 48 ani, din comuna Milcovul, în timp de conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Focșani, a intrat în coliziune cu un stâlp. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă a refuzat acest lucru, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 septembrie a.c., ora 20.05, un bărbat de 57 ani, din municipiul Galați, județul Galati, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, din municipiul Focsani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1.15 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 septembrie a.c., ora 7.45, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Odobești, din comuna Cîmpineanca, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0.47 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 septembrie a.c., ora 16.30, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat, de 63 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,65mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 septembrie a.c., ora 3.55, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat, de 31 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,64mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. (sursa: IPJ Vrancea)