Agresor prins în vamă, după ce a înjunghiat doi bărbați în centrul comunei Homocea

0
1704

La data de 20 ianuarie, în jurul orei 19.40, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la un scandal într-un bar din comuna Homocea. În urma verificărilor, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 35 de ani, din localitate, ar fi lovit cu un obiect înțepător alți doi bărbați, din aceeași localitate, în vârstă de 23 ani, respectiv 33 ani. Victimele au fost internate la Spitalul Județean Focșani.

Bărbatul de 35 de ani a fugit de la fața locului, iar pentru identificarea lui a fost constituită o echipă de căutare formată din polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud și ai Poliției Municipiului Adjud. În urma verificărilor specifice, în baza informațiilor deținute, polițiştii l-au dat în consemn și au identificat în cursul nopții prezumptivul agresor la frontieră, în timp ce încerca să părăsească țară.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe iar în urma probatoriului administrat și a concluziilor raportului medico-legal, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată. În prezent, bărbatul de 35 de ani se află în custodia polițiștilor de investigații criminale vrânceni. (IPJ Vrancea)