A început campania antidrog ”Eu, tu, noi, liberi!”, care se adresează tuturor elevilor de liceu din Vrancea

0
407
𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐬ț𝐢𝐧𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 campaniei antidrog “𝐄𝐮, 𝐭𝐮, 𝐧𝐨𝐢, 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐢!”, lansat astăzi, la Sala Balada. Proiectul este inițiat de Asociația The Gentlemen Bikers, derulându-se în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iași, Primăria Municipiului Focșani, Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia”, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.
Campania Antidrog “Eu, tu, noi, liberi!” se va desfășura în liceele din Focșani, Adjud, Mărășești, Panciu, Odobești, Vidra și Dumitrești și va consta în sesiuni de comunicare susținute de specialiști psihologi din cadrul UAIC Iași cu elevi și părinți, în scopul prevenirii și reducerii consumului de substanțe psihoactive în rândul tinerilor.
Consiliul Județean Vrancea a alocat pentru acest proiect un buget de 228.500 lei în vederea realizării sesiunilor de informare din licee, respectiv cazarea, masa și transportul specialiștilor psihologi de la UAIC Iași, care vor susține sesiuni de comunicări interactive cu elevii în unitățile de învățământ. De asemenea, Consiliul Județean va asigura premierea echipelor câștigătoare la competițiile sportive și artistice organizate în cadrul proiectului (campionatul de baschet între licee, concursul de scenete și concursul de producții video). (sursa: Consiliul Județean Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCUP Salubritate Focșani are nevoie de angajați pentru activitatea de asfaltare
Articolul următorS-au stabilit gazdele barajului de promovare în Liga 2 la fotbal. Se știe adversara CSM Focșani 2007