Primii candidaţi la primării anunţaţi de Mişcarea Populară

0
651

Mișcarea Populară Organizația Vrancea și-a prezentat, oficial, candidații pentru posturile de primari din 3 comune: Garoafa, Răcoasa și Sihlea. Doi dintre candidaţii anunţaţi marţi, în prima conferinţă de presă a MP Vrancea din acest an, sunt foşti poliţişti.
Pentru fotoliul de primar al comunei Garoafa popularii lui Traian Băsescu merg cu fostul șef al Poliției Focșani, cms.șef(r) Ionel Brăileanu. Acesta a lucrat peste 30 de ani ca ofițer de poliție și, după ieșirea la pensie, s-a retras în satul natal Răchitosu, din comuna Garoafa. ”Garoafa are condiții și avantaje de dezvoltare dar administrația locală nu a făcut nimic timp de atâția ani. Primarul și echipa sa nu au performat iar comuna nu mai are nicio perspectivă cu actuala administrație”, susține Ionel Brăileanu, candidat pentru postul de primar al comunei Garoafa.
Stan-Modreanu-MP-SihleaPentru Sihlea, popularii propun tot un fost ofițer de poliție. Este vorba de Stan Modreanu, actual consilier local, fost lucrător în Poliția Buzău, care s-a retras în comuna natală după ce a ieșit la pensie. Stan Modreanu deține o afacere de familie în domeniul editării de reviste și cărți. ”Vreau să fac ceva pentru comunitate, pentru bătrâni și tineri deopotrivă. De câțiva ani, stau de vorbă cu oamenii prin comună care îmi spun toate probleme cu care se confruntă zi de zi. Din păcate, primăria nu a făcut nimic pentru comunitate”, susține Stan Modreanu, candidatul Mișcării Populare pentru postul de primar al comunei Sihlea.
Maricel-Tafta-MP-RacoasaȘi la Răcoasa, popularii și-au desemnat candidatul. Este vorba despre un fermier tânăr, Maricel Taftă, dornic de a se implica în dezvoltarea comunei. ”Lucrurile nu merg bine la noi în comună. Nu am mai fost implicat în politică până acum. Sunt tânăr, nu vreau să mint, nu vreau să fur, mă prezint în fața cetățenilor așa cum sunt eu în realitate”, a precizat Maricel Taftă.
De asemenea, liderii Mișcării Populare au prezentat și un candidat de pe lista de consilieri locali în comuna Vidra. Acesta este Cezar Ene. El a declarat că vrea să găsească un om potrivit pentru a candida la Primăria Vidra, de preferință un om tânăr, „care să transforme comuna Vidra într-o localitate prosperă pentru toți cetățenii, nu numai pentru un grup de interese”.