Postolache şi Stelescu vor oameni noi în Mişcarea Populară, pentru alegerile locale

0
493

Mișcarea Populară Organizația Vrancea și-a propus să atragă un număr cât mai mare de oameni noi, care nu au mai făcut politică până acum, pentru a candida la alegerile locale din acest an, a anunţat conducerea formaţiunii într-o conferinţă de presă organizată astăzi. Popularii spun că țin ușa partidului deschisă pentru oameni competenți, reprezentativi, fără probleme în justiție care să prezinte soluții pentru rezolvarea problemelor din comunitățile în care trăiesc.
”Vrem să fim o alternativă sănătoasă, viabilă și pornim munca de jos. Vrem să identificăm oameni reprezentativi, care nu pot fi contestați sau manipulați. Selecția candidaților va fi riguroasă, pe competență și probitate morală”, susține primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache.
La rândul său, președintele Mișcării Populare Vrancea, Costică Stelescu, face un apel către toți cei care vor să se implice în administrația publică să li se alăture și să se implice în campania electorală pentru alegerile locale. ”În fiecare săptămână vom prezenta candidați pentru primării și consilii locale. În situația în care, între timp, vin alți oameni reprezentativi, profesioniști, care vor să facă ceva pentru comunitatea lor, atunci nu va fi o problemă să devină candidații noștri la alegerile locale”, a declarat președintele MP Vrancea, Costică Stelescu.
Dacă la nivel național s-a stabilit o țintă electorală de 10-12%, popularii vrânceni vor să depășească media națională. Ei speră să obțină la alegerile din luna iunie între 17% și 22% din voturile alegătorilor din județ.