500 de euro pentru cea mai tare trupă de Street Dance din Focșani

0
1152

Clubul Rotaract Varana Focşani va organiza pentru prima dată în Focșani, duminică, 15 noiembrie, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă, o competiţie de Street Dance.

Numărul de trupe participante este de opt iar trupele vor fi alese în baza unui videoclip în care acestea vor prezenta un moment de dans.

“Challenge of the mobs va avea o singură categorie, 5 vs 5 Crew şi va fi sub formă de battle, unde participanţii pot folosi elemente din toate dansurile freestyle (breakdance, popping, locking, hip hop new style, house dance și electro dance). Câştigătorul competiţiei va primi un premiu în valoare de 500 euro, iar locul 2 va primi un premiu de consolare”, arată organizatorii.

Totuși, pentru a obține premiul cel mare echipele concurente trebuie să cotizeze, adică să  achite taxa de participare de 100 de lei, data limită de înscriere a echipelor fiind 1 noiembrie 2015.

Banii strânşi în cadrul acestui eveniment vor fi folosiţi în scopuri caritabile.

Cei interesaţi să participe la prima competiţie de street dance din Focşani se pot adresa următorilor:
alin.pascu@rotaract.ro, la numărul de telefon 0764482654, sau pe facebook Alin Pasq; email: sandu.mihai@yahoo.com, telefon: 0762429118, facebook Sandu Mihai.