sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAdministratiePetiție pentru eliminarea artificiilor din programul de Ziua Națională și Revelion

Petiție pentru eliminarea artificiilor din programul de Ziua Națională și Revelion

Caricaturistul brăilean Costel Pătrăşcan  a lansat o petiţie prin care invită oamenii să fie solidari în a cere primarilor şi şefilor de consilii judeţene să renunţe în perioada următoare la artificii şi să doneze banii victimelor din Clubul Colectiv.

El s-a adresat inclusiv autorităţilor din Vrancea, cunoscute în ţară pentru spectacolele grandioase care se încheie de fiecare dată cu focuri de artificii.

“Stimate domnule Primar, stimaţi membri ai Consiliului Local, propun ca bugetul prevăzut artificiilor de Ziua Naţională şi Revelion să fie direcţionat anul acesta victimelor de la Clubul Colectiv care au mare nevoie de tratament. Astfel, vă solicit să aprobaţi prin hotărâre de Consiliu Local donarea acestor fonduri pentru victimele din Clubul Colectiv. Eu am cerut asta primarului meu şi o cer tuturor primarilor şi consilierilor locali din ţară: solidaritate si normalitate!“, scrie Costel Pătraşcan pe ptatforma http://facem.de-clic.ro/solidaritate_nu_artificii

Costel Pătrăşcan spune că oraşul Alba Iulia a fost primul care a anunţat că renunţă la artificii de 1 Decembrie şi va dona banii către victimele de la Club Colectiv, iar acestui demers s-au alăturat şi oraşele Brăila, Tecuci, Sf. Gheorghe, Cluj Napoca şi Zalău.

Totodată, alte două administraţii de oraşe, Timişoara şi Reghin, au anunţat că au inclus propunerea pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe de consiliu.

Până acum, autorităţile din Vrancea nu au dat nici un răspuns.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu