joi, iulie 25, 2024
AcasăSocietateZiua Porților Deschise la Penitenciarul Focșani

Ziua Porților Deschise la Penitenciarul Focșani

Joi, 27 iunie, Penitenciarul Focșani organizează ”Ziua Porților deschise”, cu prilejul sărbătoririi anuale a “Zilei lucrătorului de penitenciare”. Cu această ocazie, instituţia  invită membrii de familie ai personalului unității, reprezentanții mass-media și persoane civile, la un tur de vizitare a celor mai reprezentative locuri din penitenciar.

Scopul acestei acțiuni este acela de a prezenta penitenciarul și activitățile desfășurate zilnic de către personalul unității, precum și activităţile şi programele în care sunt implicate persoanele private de libertate în vederea pregătirii pentru reintegrarea în societate, dar şi rolul pe care îl are instituţia pe plan social.

Pentru eficientizarea activităţi, accesul  persoanelor se va efectua astfel:

  • de la ora 09.00 – persoane civile;
  • de la ora 10.00 – persoane civile;
  • de la ora 11.00 – membri de familie ai personalului unității;
  • de la ora 14.00 – reprezentanții mass-media;

Participanții  la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valabil (cu fotografie). Minorii vor fi însoțiți și vor avea asupra lor certificatele de naștere. Accesul în locul de deținere presupune ca persoanele vizitatoare să se supună controlului anti-terorist. Se recomandă păstrarea obiectelor interzise (telefoane mobile și componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuțite sau contondente, băuturi alcoolice, precum și alte obiecte sau substanțe interzise la accesul într-o instituție de detenție) în autoturismele personale, în situație contrară acestea sunt depuse în spații special amenajate la intrarea în locul de deținere pe toată durata vizitei.

Pentru buna desfășurare a activității, invităm persoanele interesate să se prezinte cu 15 minute mai devreme. Nu pot vizita penitenciarul persoanele care au interdicție de acces în Penitenciarul Focșani.

Persoanele care doresc să participe pot apela, până la data de 26.06.2024 ora 11.00,  numărul de telefon 0751 281 000, unde au obligația de a furniza numele, prenumele , seria și numărul actului de indentitate cu care se vor legitima, menționând intervalul orar la care vor să se înscrie. (Sursa: Penitenciarul Focșani)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu