Weekend cu shopping, pentru femei. Bărbați, pregătiți cardurile!

0
218

Astăzi, hotelul Unirea din Focșani găzduiește o expoziție articole de îmbrăcăminte cu vânzare. Nu este prima dată când se organizează un astfel de târg la Focșani. Cei interesați (mai ales doamne și domnișoare) pot achiziționa articole de sezon pentru femei și pentru copii, confecționate de un producător autohton de îmbrăcăminte, din Urziceni. ”Am revenit la Focșani deoarece am avut foarte multe recenzii pozitive din partea dumneavoastră și foarte multe cuvinte de laudă. Mulțumim tuturor clienților pentru interes și pentru implicarea de care au dat dovadă! 
Am pregătit pentru dumneavoastră o gamă variată de articole de sezon, numeroase rochii, bluze și fuste pentru evenimentele speciale care sunt în plin sezon. Pentru cei ce nu ne-au vizitat data trecută sau încă nu ne-au călcat pragul, am pregătit sala de la Hotel Unirea cu oglinzi, cabine de probă, o atmosferă deosebită și o echipă foarte bine pregătită de consultanți.
Un element de noutate pentru evenimentele noastre, indiferent de locație, este vânzarea de țesătură. Puteți achiziționa de la noi țesătură, pentru a da frâu imaginației și a va crea propriile hăinuțe la croitor. De asemenea, la noi găsiți și produse pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani – rochițe, fustițe, bluzițe, pantaloni și jachete.”, le transmit oficialii târgului de îmbrăcăminte potențialilor clienți.