sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăComuna meaBILIESTIVrânceni condamnați la închisoare, duși de polițiști la penitenciar

Vrânceni condamnați la închisoare, duși de polițiști la penitenciar

În ultimele 48 h, polițiștii vrânceni au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a trei bărbați, din Biliești, Soveja și Câmpuri.

Astfel, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală  Golești – Postul de Poliție Biliești au depistat un bărbat de 23 de ani, din Biliești, față de care instanța de judecată a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani, 3 luni și 20 zile pentru comiterea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private.

Al doilea tânăr, din comuna comuna Soveja, în vârstă de 19 ani, a fost depistat de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 4 ani de închisoare, pentru comiterea tentativei la infracțiunea de omor.

Ieri, 11 ianuarie, ora 08:30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean – Detașamentul Adjud, au pus în executare un mandat emis pe numele unui bărbat de 21 de ani, de  către Judecătoria Panciu. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cei trei au fost transportați la Penitenciarul Focșani, unde au fost depuși în vederea încarcerării. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu