joi, mai 30, 2024
AcasăMondenVrânceanul Mihai Bratosin se pregătește pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial...

Vrânceanul Mihai Bratosin se pregătește pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial de Arte, care va avea loc în California, SUA

Avem bucuria de a vă informa că Mihai Bratosin a fost selectat pentru a reprezenta România la prestigiosul concurs „Worlds Championships Arts, Ediția XXVII”, în secțiunea VOCAL, categoria Senior 16-24 ani. Acest eveniment remarcabil, singurul din concurs intenaţional de talente şi modelling, va avea loc în Statele Unite ale Americii, la Long Beach, California, în perioada 27 iunie – 6 iulie. Acest concurs uneşte concurenţi din peste 60 de ţări participante, ajungȃnd la ediţia cu numărul 27. Este singurul concurs intenaţional de talente şi modeling, care se ţine anual în sau în jurul Hollywood-ului, fiind similar cu Jocurile Olimpice.
Participanții la acest concurs sunt exclusiv cei invitați și calificați, cunoscuți sub numele de WORLDSTARS, aceștia având responsabilitatea de a reprezenta cu mândrie țara lor în competiția pentru medalia de aur. Mihai Bratosin, în vârstă de 16 ani, a demonstrat un talent muzical remarcabil începând de la vârsta de aproape 4 ani și își dorește cu ardoare să devină un mare artist. Cariera sa de până acum a adunat multe ore de studiu, răsplătite întotdeauna cu trofee la toate participările, aceasta fiind dovada clară a talentului și perseverenței sale.

Cu toate că anumite costuri sunt acoperite de către organizatori, cheltuielile personale pentru participarea lui Mihai la acest concurs depășesc 8.000 USD. Deși e foarte greu din punct de vedere financiar, susținem această oportunitate unică pentru Mihai Bratosin de a reprezenta cu mândrie județul Vrancea și România în cadrul acestui concurs de excepție.
Mulțumim celor care, din puținul lor, au contribuit, cu cât au putut (Asociația Sf. Stelian – 2500 lei, Data Impex – 2000 de lei și o persoană care a dorit sa rămână anonimă). În aceste zile se desfășoară repetițiile pentru concursul din America. Membrii delegației României, care vor participa la competiție, s-au reunit pentru repetiții și dansul din cadrul ceremoniei de deschidere a concursului, respectiv parada țărilor. Mihai Bratosin este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național ”Al. I. Cuza” din Focșani.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu