marți, iulie 23, 2024
AcasăStiri InterneVinurile vrâncene, noi premii de excelență

Vinurile vrâncene, noi premii de excelență

Premiile de excelență Vinul.ro 2021 au reconfirmat tradiția și calitatea vinurilor produse în Vrancea. La ediția din acest an s-au înscris 156 de vinuri de la 32 de crame din toate regiunile viticole ale țării. Printre cramele înscrise s-au numărat și două din Vrancea: Crama Tata și Fiul și Beciul Domnesc. Juriul de specialitatea a acordat 5 Mari Medalii de Aur, 37 Medalii de Aur, 29 Medalii de Argint (cea mai mică notă medaliată a fost 88 puncte, ceea ce la multe alte concursuri e Medalie de Aur). Vinurile din Vrancea au obținut următoarele distincții:

– medalia de aur (90-94 puncte): Labirint rose 2020 (Cabernet Sauvignon, Fetească neagră), Crama Tata și Fiul / APCOVIN Vrancea;

– medalia de argint (85-89 puncte): Tata și Fiul Desert Tămâioasă românească dulce 2020, APCOVIN Vrancea; Tata și Fiul Chardonnay 2020, APCOVIN Vrancea; Tata și Fiul rose 2020 (Cabernet Sauvignon, Fetească neagră), APCOVIN Vrancea; Sceptrus 2020, Beciul Domnesc (roze); Tata și Fiul Băbească neagră – Ediție Limitată 2019, APCOVIN Vrancea.

Organizatorii au acordat vinurilor din soiuri românești distincția BEST IN CLASS, pe care o vor putea afișa pe sticlă pentru a-i ajuta pe consumatori. Printre vinurile cu această distincție se află și Tata și Fiul Băbească neagră – Ediție Limitată 2019.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu